Kuituliittymämme ovat nyt entistä joustavampia. Aikaisempien kaiva-itse-kampanjoidemme suosion perusteella tarjoamme nyt uusille asiakkaille mahdollisuuden valita kahden eri liittymätyypin välillä: Avaimet käteen tai DIY.

Avaimet käteen -liittymä

Tämä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat vain nojata taaksepäin ja katsoa, kuinka homma sujuu.

Karjaan Puhelin hoitaa kuitukaapelin asennuksen (yleensä kaivaen) myös tonttisi osalta, ottaa kaapelin sisään taloon ja hoitaa asennuksen loppuun. Kaivuukauden aikana asennus tapahtuu kahdeksan viikon kuluessa tilauksen allekirjoituksesta.

Kuuntelemme luonnollisesti toiveesi kaivuureitistä ja asennuksesta, mutta muutoin sinun ei tarvitse sormeasikaan nostaa!

Liittymismaksu alk. 899 €. Kotitalousvähennykseen oikeuttava summa 754-1127 €.

 

DIY-liittymä

DIY-liittymä sopii sinulle, joka haluat kääriä hihat ja ryhtyä hommiin!

Ehkä kuitukaapeli on jo sisällä talossasi, osaat kaivaa reitin pienellä kaivinkoneella tai annat lapion heilua? Kun tilaat tee-se-itse-liittymän, vastaat itse kuitukaapelin kaivamisesta tontillasi ohjeidemme mukaisesti. Kaapelikieppi odottaa tontin rajalla.

Kun kuitu on vedetty talon seinustalle (tai otettu sisään oikeaan huoneeseen), ilmoitat asiasta asiakaspalveluumme. Noin neljän viikon sisään tästä tulee asentaja hoitamaan asennuksen loppuun.

Liittymismaksu alk. 499 €. Kotitalousvähennykseen oikeuttava summa 390 €.Tarkat hinnat juuri omalle kiinteistöllesi saat kirjoittamalla osoitteen saatavuushakuun.

Kuituliittymä on osakeliittymä

Karjaan Puhelin on kuituliittymäasiakkaidensa omistama yhtiö. Meille on tärkeää pitää omistus paikallisissa käsissä – tämän varmistaa se, että jokaisesta uudesta kuituasiakkaasta tulee myös osakkeenomistaja. Mikäli sinulla ei vielä ole osakekirjaa, ostat sen liittymätilauksesi yhteydessä.

Kotiverkon laitteet

Tekniikka kehittyy hurjaa vauhtia ja testaamme jatkuvasti uusia laitteita varmistaaksemme tarjoamiemme ratkaisujen laadun.

Kuitu päätetään sisällä kodissasi liittymismaksuun sisältyvään kuitumuuntimeen. Muuntimeen kytketään kodin sisäverkon laitteet, jotka ovat asiakkaan vastuulla. Uutuutena tarjoamme Wifi-palvelua, jolla on helppo luoda turvallinen ja toimiva, koko kodin kattava langaton verkko.

TILAA LIITTYMÄSI