Karjaan Puhelin Oy on kuitu- ja puhelinliittymäasiakkaidensa omistama länsiuusmaalainen tietoliikenneyhtiö, joka panostaa vahvasti paikallisiin verkkoihin, palveluihin ja asiakaspalveluun. Rakennamme parhaillaan kuituverkkoa Raaseporissa, Hangossa ja Inkoossa. Optinen kuituverkko välittää ääntä, kuvaa ja tietoa koteihin asti valon avulla – valon nopeudella. Kuituliittymän kautta asiakkaamme saavat mahdollisuuden käyttää tehokkaita ja laadukkaita palvelujamme edulliseen hintaan.

Haemme 1-2 kesätyöntekijää asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin

Tehtäviisi kuuluu laadukkaan asiakaspalvelun ja myyntityön lisäksi mm. tilaus- ja toimitusprosessiin liittyviä rutiineja sekä mahdollisesti muita toimistotöitä (talous, markkinointi, viestintä).

Tärkeimpiä tuotteitamme ovat laajakaista-, tv- ja puhepalvelut, joten näiden alueiden tuntemus on eduksi. Toivomme, että hallitset ruotsin ja suomen kielen hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tärkeintä on kuitenkin asenteesi: olet positiivinen ja aktiivinen, haluat oppia uusia asioita, olet kiinnostunut alastamme!

Työ on kokopäiväinen ja toimipisteemme sijaitsevat Karjaalla ja Tammisaaressa.

Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman aikaisin keväällä, myös harjoittelu tai osapäiväisesti aloittaminen on mahdollista. Erityisen mielellämme valitsemme opiskelijan, jolla olisi mahdollisuus tulla meille seuraavanakin kesänä ja tehdä jonkin verran töitä myös lukukauden aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Kankaanpää, puh. 044 744 4690 (vko 8->) tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi helmikuun loppuun mennessä sähköpostitse yllä mainittuun osoitteeseen.

 

 MG 4288 web