Useat maksu-tv-kanavat ovat siirtyneet käyttämään jakelussaan tehokkaampaa MPEG4-pakkaus- tai HD-formaattia ja käytännössä kaikki uudet kanavat julkaistaan vain HD-laatuisina eli teräväpiirtokanavina. Nähdäksesi nämä kanavat tarvitset HD-yhteensopivat laitteet sekä linkitetyn tv-kortin.

Myös Svenska-paketin kanaviin on nyt tulossa muutoksia. Huhtikuussa Kunskapskanalen ja SVT24/Barnkanalen siirtyvät käyttämään MPEG4-tekniikkaa. Tämän vuoden aikana myös kaikki muut Ruotsin kanavat siirtyvät verkossamme HD-laatuisiksi tai MPEG4-formaattiin. Nyt on siis aika päivittää päätelaitteet HD-aikaan sekä linkittää TV-kortti asiakaspalvelussamme. Näin varmistat kaikkien kanavien näkymisen televisiossasi myös jatkossa!

Alla huhtikuun muutokset maksu-tv-lähetyksiin verkossamme.

Seuraavien maksu-tv-kanavien SD-versiot poistuvat jakelusta 3.4 ja lähetykset jatkuvat vastaavilla teräväpiirtokanavilla (HD):
Viasat Film Hits
Viasat Film Action
Viasat Sport
Viasat Hockey
Viasat Film Premiere

Seuraavien maksu-tv-kanavien SD-versiot poistuvat jakelusta 17.4 ja lähetykset jatkuvat vastaavilla teräväpiirtokanavilla (HD):
Viasat Explore
Viasat Nature/Playboy
Viasat History
Viasat Golf
Nat Geo Wild

Seuraavat maksu-tv-kanavat siirtyvät 17.4. käyttämään jakelussa MPEG4-formaattia.
SVT Kunskapskanalen
SVTB/SVT24
Viasat Film Family

Lisäksi Playboy-kanava poistuu Viasatin kanavapaketeista 30.4.

Nähdäksesi MPEG4-kanavat sekä HD-kanavat tarvitset HD-yhteensopivat laitteet sekä linkitetyn tv-kortin. Linkitys hoituu asiakaspalvelussamme, kun vain ilmoitat meille HD-kortinlukijasi tai -digiboksisi linkitysnumeron. Edellytämmekin nykyisin asiakkailtamme Cable Ready HD -hyväksyttyä päätelaitetta. Muutoin emme voi taata kaikkien kanavien näkymistä jatkossa.

Tarkista, onko televisiosi tai digiboksisi Cable Ready HD -hyväksytty osoitteessa www.testatutlaitteet.fi. Jos vastaanottimesi on Cable Ready HD -merkitty, se on linkitettävä TV-korttiin, vaikka et katsoisikaan teräväpiirtokanavia.