Olisitko sinä tiimiämme täydentävä IT-asiantuntija? Saatat olla etsimämme insinööri (tai vastaava), mikäli olet kaksikielinen ja palat mielenkiinnosta uutta teknologiaa kohtaan!

Tarjoamme sinulle modernin ja joustavan tavan työskennellä alalla, joka sekä ohjaa käynnissä olevaa digitalisaatiota että seuraa sitä. Meillä saat käyttää ja kehittää osaamistasi motivoivassa työympäristössä.

Edellytämme tiimityöskentelytaitoja, monipuolista teknistä dataverkko-osaamista sekä joustavuutta ja kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa.

Arvostamme lisäksi kaikkea osaamista seuraavilla alueilla: TCP/IP-verkot, reititys, palvelinjärjestelmät, koodaus, Linux, tietokannat jne.

Lähetä hakemuksesi sekä CV ja palkkatoive osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 22.4.2018  mennessä. Kyselyt yllämainittuun osoitteeseen tai puhelimitse 044 744 0438.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja. Olemme työllämme nostaneet alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 25 alan asiantuntijaa ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.

 MG 4735 web