Onneksi ei tarvitse käydä ulkona liukkaassa kelissä, kun koko maailma tuodaan omaan olohuoneeseen viikonloppuna. Nauti vapaassa katselussa olevista maksukanavista perjantaista sunnuntaihin 15-17.2. Ensimmäisen valtakunnallisen televisioviikon kunniaksi kaapeli-tv-asiakkaitamme hemmotellaan, kun sekä C More, Viasat että Discovery tarjoavat ilmaiskatselua.

Vapaassa katselussa olevat kanavat

C More Max (149)
C More Max HD (202)
C More Sport 1 (424)
C More Sport 1 HD (425)
C More Sport 2 (431)
C More Sport 2 HD (432)

Discovery Channel (100)
Animal Planet (124)
Animal Planet HD (219)
Investigation Discovery (127)
Discovery Science (168)

Viasat Urheilu (460)
Viasat Urheilu HD (464)
Viasat Jalkapallo HD (452)
Viasat Jääkiekko HD (480)
Viasat Sport HD (456)
Viasat Sport Premium HD (454)
Viasat Fotboll HD (453)
Viasat Hockey HD (459)
Viasat Golf HD (462)
Viasat NHL Xtra 1-5 (481-485)
Viasat Explore HD (491)
Viasat History HD (493)
Viasat Nature HD (495)

C Morella urheilun maistiaisia
C Morella La Liga etenee FC Barcelonan johdossa, kun taas Ruotsin jääkiekon mestaruussarjassa SHL:ssä edetään kohti playoff-kevättä todella tasaisissa merkeissä. Huipputennistä on tarjolla ATP 500-turnauksessa Rotterdamissa, ja viikonloppuna yleisurheilun huiput kohtaavat Birminghamissa. Golfin PGA Tourilla kisataan Genesis Open ja raveista voit nauttia suorana. Katso viikonlopun ohjelmisto

Viasatilla urheilua ja dokumentteja
Viasatilla nähdään viikonlopun aikana sekä mielenkiintoisia NHL, KHL, Bundesliiga, FA Cup ja Ligue 1 otteluita, että huimaava määrä muita urheilun livelähetyksiä. Dokumenttisarjoja löytyy laidasta laitaan, esimerkiksi villieläimistä kertovia, Italian näkymättömiä kaupunkeja tutkivia, ja mahtaviin jokiin sukeltavia. Elämä: Ensiaskeleet-dokumenttisarjassa seurataan pieniä eläinsankareita, jotka ratkaisevat erilaisia haasteita, kun taas Ratkaiseva rakennusvirhe-sarjassa tarkkaillaan rakennusinsinöörien naurettavia epäonnistumisia. Katso viikonlopun ohjelmisto

Discoverylla leppoisaa viihdettä
Discoveryn kanavilla pääsemme mukaan tuoreimpiin ilmiöihin. Sisältöjen painopisteessä ovat kotimainen viihde, elokuvat, dokumentit ja urheilu. Viikonlopun aikana näemme sarjoja kuten Mythbusters, Deadliest Catch ja Gold Rush. Lauantai-aamuna Animal Planet näyttää erilaisia hai-ohjelmia, ja Investigation Discoverylla uppoudutaan syvälle rikosten, rikostutkinnan ja paranormaalien ilmiöiden kiehtovaan maailmaan.

Ensimmäinen valtakunnallinen televisioviikko
Television merkitys on suuri, ja siksi televisio ansaitsee oman nimikkoviikkonsa. Ensimmäinen valtakunnallinen Televisioviikko järjestetään 11.-17.2.2019. Televisioviikon aikana, perjantaista sunnuntaihin 15.-17.2., katsojat voivat tutustua ilmaiseksi maksu-tv:n tarjontaan. Televisioviikon järjestävät televisioyhtiöt, operaattorit ja kaupan toimijat. Myös Teosto on mukana Televisioviikon toteutuksessa. Televisiosisältöjä katsotaan Suomessa eri lähteistä tänä päivänä enemmän kuin koskaan aiemmin. Televisio kokoaa miljoonia suomalaisia yhteen joka päivä, yhteisten puheenaiheiden ympärille. Se kertoo meille tarinoita historiastamme, havainnollistaa nykyisyyden ja antaa mahdollisuuden kurkistaa tulevaisuuteen. Se luo keskustelunaiheita ja palvelee koko väestöä.