Som tur behöver man inte bege sig ut i halkan överhuvudtaget, för under veckoslutet är hela världen ditt vardagsrum. Njut av betalkanalerna som visas fritt från fredag till söndag 15-17.2. Till den första nationella televisionsveckans ära så skämmer vi bort våra kabel-tv-kunder med gratis tv-tittande på kanaler från C More, Viasat och Discovery.

Kanalerna som visas fritt

C More Max (149)
C More Max HD (202)
C More Sport 1 (424)
C More Sport 1 HD (425)
C More Sport 2 (431)
C More Sport 2 HD (432)

Discovery Channel (100)
Animal Planet (124)
Animal Planet HD (219)
Investigation Discovery (127)
Discovery Science (168)

Viasat Urheilu (460)
Viasat Urheilu HD (464)
Viasat Jalkapallo HD (452)
Viasat Jääkiekko HD (480)
Viasat Sport HD (456)
Viasat Sport Premium HD (454)
Viasat Fotboll HD (453)
Viasat Hockey HD (459)
Viasat Golf HD (462)
Viasat NHL Xtra 1-5 (481-485)
Viasat Explore HD (491)
Viasat History HD (493)
Viasat Nature HD (495)

C More bjuder på smakprov av sporten
På C More framskrider La Liga med FC Barcelona i täten, medan Svenska Hockeyligan väldigt jämt går mot en vår fylld av playoff-matcher. ATP-500 turneringen i Rotterdam bjuder på tennis, och friidrottstopparna möts i Birmingham. Genesis Open tävlas i Golfens PGA Tour och traven sänds live. Se veckoslutets programutbud

Viasat visar sport och dokumentärer
På Viasat ser vi under veckoslutet intressanta NHL, KHL, Bundesliga, FA Cup och Ligue 1 matcher, men också en hisnande mängd livesport-sändningar. Det bjuds på dokumentärserier från höger till vänster, med handlingar exempelvis om vilddjur, fantastiska floder och Italiens osynliga städer. Vi följer små djurhjältar som klurar ut olika utmaningar, och inspekterar byggnadsingenjörers skrattretande misslyckanden. Se veckoslutets programutbud

Lättsam underhållning på Discovery
På Discoverys kanaler får vi följa med på de färskaste fenomenen. Innehållet fokuserar på inhemsk underhållning, filmer, dokumentärer och sport. Under veckoslutet ser vi serier så som Mythbusters, Deadliest Catch och Gold Rush. På lördagsmorgonen är det program om hajar på Animal Planet, och på Investigation Discovery sjunker vi djupt ner i brottens, brottsutredningars och paranormala fenomens fascinerande värld.

Den första nationella televisionsveckan
Televisionen är betydelsefull och därför förtjänar den att få sin egen vecka! Den första nationella televisionsveckan ordnas 11.-17.2.2019. Under televisionsveckan, från fredag till söndag 15.-17.2 kan tittarna avgiftsfritt bekanta sig med betalkanalutbudet. Televisionsveckan ordnas av tv-bolagen, operatörerna och de kommersiella aktörerna. Teosto är även med och förverkligar televisionsveckan. Televisionsinnehåll ses idag i Finland från olika källor mer än någonsin förr. Televisionen för samman miljontals finländare varje dag, runt gemensamma diskussionsämnen. Den berättar berättelser om vår historia, visualiserar nutiden och ger oss en möjlighet att kika in i framtiden. Den skapar diskussionsämnen och betjänar hela befolkningen.