Suoratoistopalvelu Viaplay kuuluu sekä nykyisiin Viasat-kanavapakettien tilauksiin että uusmyynnissä tarjottaviin Viasat-paketteihin ilman erillistä veloitusta. Suoratoistopalvelun sisältö määräytyy asiakkaan tilaaman kanavapaketin perusteella.

Nyt tarjoamme myös Viaplayn erikseen tilattavana palveluna nykyisille ja uusille asiakkaillemme.

  • Viaplay Elokuvat & Sarjat 9,99€/kk
  • Viaplay Sport 29,99€/kk (sisältää urheilutarjonnan, sarjat ja lastenohjelmat)
  • Viaplay Total 34,99€/kk (sisältää koko Viaplayn tarjonnan)

 


Asutko kuituyhtiössä?
Tällä hetkellä saat kaksi kuukautta Viaplaytä (Elokuvat & Sarjat) kaupan päälle, kun tilaat uuden liittymän tai nopeuden noston kampanjahintaan. Katso ajankohtaiset kampanjat!

Viaplay on Pohjoismaiden johtava sarjojen, elokuvien, urheilun ja lastenohjelmien suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa huippuviihdettä eri alustoille ja laitteille. Viaplayn kaikki urheilulähetykset ovat katsottavissa 48 tunnin ajan itse lähetyksestä – esimerkiksi yön NHL-pelit voi katsoa myös jälkikäteen itselle sopivaan katseluaikaan. Viaplay tarjoaa lisäksi enemmän rinnakkaisia urheilulähetyksiä kuin mitä Viasatin kanavilla on mahdollista näyttää. Lisää tietoa ja käyttöönotto-ohjeet löytyvät täältä.

Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli haluat tilata suoratoistopalvelun! Huomioi, että palvelun tilaaminen edellyttää, että sinulla on myös jokin muu palvelu tilattuna meiltä.