Haemme nyt toimistollemme Karjaalle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ,
jolle tarjoamme kehittyvän ja innostavan työn kiinnostavalla tulevaisuuden alalla.

Talouspäällikkönämme vastaat budjetointiin, raportointiin ja seurantaan liittyvistä prosesseistamme. Kehität sisäistä raportointia, tuotat ja analysoit dataa johdon työn tueksi ja istut itsekin johtoryhmässämme.
Sinulla on sopiva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Hallitset kirjanpidon, budjetoinnin, seurannan, analysoinnin sekä tilinpäätöksen. Olet ehkä ollut mukana kehittämässä raportointijärjestelmiä ja työskentelet sujuvasti myös ulkoisten hallinnollisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Henkilönä olet analyyttinen ja oma-aloitteinen. Lisäksi puhut ja kirjoitat hyvää ruotsia ja suomea sekä viihdyt roolissasi itsenäisissä ja vastuullisissa tehtävissä. Uskallat myös kyseenalaistaa ja haastaa toimintaamme ja ajatuksiamme rakentavasti yhdessä kollegoidesi kanssa.

Toivomme sinun aloittavan työt meillä syksyllä 2019, jotta ehdit tutustua tehtäviisi hyvin ennen vuodenvaihteeseen ajoittuvaa nykyisen talouspäällikkömme eläkkeelle lähtöä.

Lisätietoja työstä ja yrityksestämme antaa tj. Henrik Ekblom 044 744 0420 tai talouspäällikkö Gun-Britt Nordman 044 744 0425. Lähetä ruotsin- tai suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 22.4.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”TALOUSPÄÄLLIKKÖ”.

Karjaan Puhelin on alueen johtava kuitupohjaisten tietoliikennepalveluiden toimittaja. Olemme työllämme nostaneet alueen Suomen kuitusaatavuustilastojen kärkisijoille. Asiakkaidensa omistama yritys on toiminut alueella pian sadan vuoden ajan, työllistää noin 25 alan asiantuntijaa ja seisoo taloudellisesti vakaalla pohjalla.

Ekonomichef foto