Karjaan Puhelin osallistuu talonrakentajan unelman luomiseen lahjoittamalla kuituliittymän tulevana Inkoon päivänä huutokaupattavalle tontille. Myös hyväntekeväisyyshuutokaupassa tuodaan tarjolle yksi kuituliittymä. 

Inkoon päivänä lauantaina 29.6.2019 huutokauppakeisari Aki Palsanmäki isännöi huutokauppaa, jonka pääkohde on pientalotontti luonnonkauniilla alueella, kirkonkylän ja Inkoon hyvien palvelujen välittömässä läheisyydessä. Karjaan Puhelin lahjoittaa kuituliittymän tontille, ja lupaa että ostaja saa uudisrakennuksensa liitettyä kuituverkkoon viimeistään, kun talo on muuttovalmis. Tonttihuutokaupan lisätietoihin voi tutustua lähemmin Inkoon kunnan kotisivuilla.

Palsanmäki isännöi myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kaupataan yksi Karjaan Puhelimen kuituliittymä. Liittymän lähtöhinta on 200 € ja kaikki tämän ylittävät tuotot käytetään lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintojen edellytysten parantamiseksi Inkoossa.

Huutokaupattava kuituliittymä voidaan toimittaa omakotitaloon tai paritaloon kaikilla valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme tai tämän vuoden rakennusalueilla. Mikäli talo sijaitsee kyseisten alueiden sisällä, liittymä toimitetaan tämän vuoden aikana. Myös Inkoon ja Siuntion keskusta-alueiden kiinteistönomistajat voivat osallistua huutokauppaan. Katso tarkempi aluerajaus alla olevista kartoista. Mikäli kiinteistö sijaitsee alueella, jossa rakennustöitä ei vielä ole aloitettu, toimitus tapahtuu viimeistään ensi vuoden loppuun mennessä.

Saatavuus omaan osoitteeseen suositellaan tarkistamaan jo etukäteen. Tämän voi tehdä kirjoittamalla osoitteensa hakukenttään, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai tiedustelemalla asiaa Inkoon päivänä paikalla A08.

Päättyneiden huutokauppojen jälkeen sovimme käytännön asioista kuituliittymien uusien omistajien kanssa. Tontin ostaja kaivaa putken talolta tielle muiden infrakaivuiden yhteydessä. Karjaan Puhelin kaivaa tai vetää kuidun perille talolle saakka henkilölle, joka huusi itsellensä kuituliittymän. Tämän jälkeen modeemi asennetaan talon tekniseen tilaan tai muuhun sopivaan paikkaan Karjaan Puhelimen yleisten toimitusehtojen ja -käytäntöjen mukaisesti. Talon sisäverkko jää talonomistajan vastuulle.

Toivotamme kaikille huutokauppaan osallistuville onnea!Lisätiedot
Myynti- ja markkinointipäällikkö Jonna Kankaanpää 044 744 4690, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.