Parempi langaton verkko Pulse EX600 Wi-Fi-lähettimellä

Pulse EX600 interface angled usbside noLED 01 shadow 1

Tiedämme, miten tärkeä toimiva Wi-Fi on ja tarjoamme siksi kaikille kuituasiakkaillemme Genexis Pulse EX600 Wi-Fi-lähettimen parasta langatonta kokemusta varten. Pulse EX600 tukee Wi-Fi 6 (802.11ax) standardia, 5GHz MIMO 4x4 sekä 2,4 GHz MIMO 2x2 ja verkkoa voi laajentaa sekä langattomasti mesh tekniikalla että Ethernet-kaapelilla. Tämä tarkoittaa nopeampaa, luotettavampaa ja paremmin sopeutettavissa olevaa Wi-Fi verkkoa, kaikki komeassa pienessä laitteessa.

Ensimmäinen Pulse EX600 Wi-Fi-lähetin kytketään kuitupäätelaitteeseen Ethernet-kaapelilla. Jos tarvitset useamman Wi-Fi-lähettimen, saat seuraavat kytkettyä ensimmäiseen langattomasti napin painalluksella. Helppoa, eikä sinun tarvitse vetää Ethernet-kaapeleita talon läpi!

Asennuksen yhteydessä on tärkeää varmistaa, että ensimmäisen Pulse EX600 Wi-Fi-lähettimen signaali on hyvä paikassa, johon aiot asentaa toisen Wi-Fi-lähettimen. Hyvä nyrkkisääntö on sijoittaa toinen Wi-Fi-lähetin puoliväliin ensimmäistä Pulse EX600 Wi-Fi-lähetintä ja paikkaa, johon toisen Wi-Fi-lähettimen signaalin pitäisi ulottua.

Langattomuutensa myötä Pulse EX600 Wi-Fi-lähetin sopii erityisen hyvin omakotitaloihin, joissa ei ole Ethernet-kaapelointia. Wi-Fi-lähettimen voi kytkeä myös Ethernetin kautta, joten se sopii niin ikään todella hyvin taloihin, joissa on Ethernet-kaapelointi.

Pulse EX600 Wi-Fi-lähettimet tarvitsevat sähköä, joten asennathan ne sähköpistokkeiden lähelle. Jokaisen laitteen mukana tulee noin 1,5 metriä pitkä sähköpiuha.

Yli 40 % laitteen muovista on kierrätettyä materiaalia.

Voit lisätä niin monta Wi-Fi-lähetintä kuin tarvitaan kotisi kattavaa verkkoa varten.

Tarjoamme Genexis Pulse EX600 wifi-lähettimen osana Wifi-palveluamme:

1 x Genexis Pulse EX600 3,99 €/kk
2 x Genexis Pulse EX600 6,99 €/kk
3 x Genexis Pulse EX600 8,99 €/kk

Mikä MIMO?

MIMO on lyhenne sanoista Multiple-Input Multiple-Output eli useampi sisääntulo ja useampi ulostulo. Tämä on tietoliikennetekniikkaa, jossa lähetykseen ja vastaanottoon käytetään samanaikaisesti useita antenneja tai lähettimiä ja vastaanottimia. Tekniikka mahdollistaa suuremman datamäärän siirtämisen kerrallaan, ja näin paremman verkkonopeuden.

Mikä mesh?

Mesh tarkoittaa langatonta verkkoa, jossa Wi-Fi-lähettimet toimivat solmukohtina, jotka voivat kommunikoida toistensa kanssa langattomasti. Näin jokaista Wi-Fi-lähetintä ei tarvitse kytkeä kuitupäätelaitteeseen kaapelilla.

Ensimmäinen Wi-Fi lähetin kytketään aina kuitupäätelaitteeseen Ethernet-kaapelilla, seuraavat Wi-Fi lähettimet voidaan kytkeä ensimmäiseen langattomasti.

Langattoman signaalin voi lähettää yhdestä Wi-Fi-lähettimestä edelleen toiseen ja sitten kolmanteen jne. mutta jokainen langaton hyppy aiheuttaa datan menetystä matkan varrella. Parhaan verkon nopeuden takaamiseksi emme suosittele enempää kuin yhtä langatonta hyppyä. Tästä johtuen ensimmäinen kaapelilla kytketty lähetin on hyvä olla asetettu niin, että kaikki lisälähettimet voivat keskustella joko suoraan sen kanssa tai toisen kaapelilla kuitupäätelaitteeseen kytketyn lähettimen kanssa.

Kaikki tarpeeksi lähellä toisiaan olevat lähettimet keskustelevat toistensa kanssa mikä lisää verkon luotettavuutta ja toimivuutta. Wi-Fi-lähettimet optimoivat itse datan reitin, jos laitteesi on kahden Wi-Fi lähettimen verkon ulottuvissa se voi puhua molempien kanssa.

Mikä Wi-Fi 6?

Wi-Fi 6 (802.11ax) on päivitetty versio Wi-Fi standardista. Se mahdollistaa aiempia Wi-Fi standardeja nopeamman langattoman verkon ja jopa 75 % vähemmän latenssia.

Wi-Fi laitteiden määrä kodissa on moninkertaistunut viime vuosien aikana, enää kyse ei ole vain tietokoneesta vaan myös puhelimesta, tabletista, televisioista ja muista kodin laitteista kuten ilmalämpöpumpusta, ovikellosta tai saunakiukaasta. Wi-Fi 6 kommunikoi aiempaa paremmin useiden laitteiden samanaikaisten datapyyntöjen kanssa, ja mahdollistaa näin nopeamman verkon myös kotitaloudessa, jossa joka laite on kytketty internettiin.