Från och med 3.12 kombineras Viaplay och Elisa Viihde Aitio till en streamingtjänst: Elisa Viihde Viaplay. Detta innebär att du i fortsättningen kan njuta av ett större utbud av filmer och serier, när och hur du vill.

Tjänstens logo och namn ändras:

  • Viaplay Total är i fortsättningen Elisa Viihde Viaplay Total
  • Viaplay filmer & serier är i fortsättningen Elisa Viihde Viaplay


Du får innehållet i den nya tjänsten i bruk i samband med lanseringen 3.12.2020. Månadsavgiften för Viaplay filmer & serier -streamingtjänsten uppdateras för tjänstens abbonnenter och tjänstens kostnad är 12,99 €/mån. Tjänstens nuvarande abbonnenter betalar det uppdaterade priset från och med den första januari 2021. Ingen ändring i månadsavgiften för Viaplay Total -streamingtjänsten, utan den fortsätter som förr (34,99 €/mån). 

Se på nytt innehåll

Det nuvarande toppinnehållet utökas med Elisa Viihdes populära originalserier, med ett brett utbud av finländska filmer och barnprogram. 

Börja med till exempel dessa:

  • Ivalo – i denna kriminalserie hittar man ett virus i Lappland.
  • Husdjurens hemliga liv – I uppföljaren av hela familjens favoritfilm är Max på äventyr på landsbygden.
  • Maskineriet – Nordisk spänning som bäst! Viaplay originalserie som utspelar sig i Norge och Sverige. 

Frågor och svar

Hur inverkar detta på priset? Elisa Viihde Viaplay -tjänstens pris är 12,99 €/mån från och med 1.1.2021. Inga ändringar i priset för Elisa Viihde Viaplay Total -tjänsten (34,99 €/mån).

Var ser jag på innehåll i fortsättningen? Viaplays och Elisa Viihde Aitios innehåll hittar du i fortsättningen i Elisa Viihde Viaplay -tjänsten. Du kan fortsätta använda Viaplay-appen och logga in med dina nuvarande inloggningskoder. Efter ändringen kan du fortsättningsvis se filmer och serier på adressen viaplay.fi, på telefonen, tabletten, smart-televisionen och spelkonsolen via Viaplay-appen. 

Hur aktiverar jag tjänsten? Tjänsten uppdateras automatiskt för alla som redan är abbonnenter. Ny abbonnent? Du kan beställa Elisa Viihde Viaplay från och med 3.12 genom att kontakta kundtjänsten. 

Kan jag säga upp beställningen på grund av ändringen? Du har rätt att säga upp en tillsvidare ikraftvarande beställning när du vill. Tidsbundna beställningar kan sägas upp till det datum då tidsbundenheten tar slut. Du kan göra ändringar i din beställning genom att kontakta kundtjänsten. 

Vad är adressen till tjänsten (url)? www.viaplay.fi

Hur inverkar dessa ändringar på mig? Vad borde jag veta om ändringen i kort? Som kund kommer du att få ett ännu bredare innehållsutbud, som omfattar Viaplays filmer, serier, barnprogram och originalserier samt Elisa Viihde Aitios inhemska filmer och serier.