I enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) strävar vi efter att från våra kunduppgifter avsluta e-postlådor som kunder själva skapat och som visat tecken på en längre tids inaktivitet. I maj 2021 kommer vi att avsluta de e-postlådor som inte registrerat någon inloggning sedan december 2019.

För att hålla din e-post aktiv, måste du logga in i din e-post senast 30.4.2021. 

 

Med epostlåda anses e-postadressen samt alla mottagna och sända e-postmeddelanden. E-postmeddelanden som inte har säkerhetskopierats eller laddats ner över POP3 till en e-postklient, kommer därmed att försvinna i samband med att e-postlådan raderas.

Detta gäller inte dig som regelbundet använder e-posten. Vi har skickat ett informationsmeddelande till alla de e-postadresser som raderingen gäller, dvs. inaktiva e-postadresser med domänen sboksi.fi, minmail.fi, livenet.fi, message.fi, 2me.fi, myhome.fi, mybusiness.fi, brev.fi och pikaposti.fi. 

Gå till sidan Hantera Tjänster och tryck på knappen ”Hantera e-postkonton” där du kan logga in med dina användarkoder (adm-xxxxx och lösenord). På hanteringssidan kan du kontrollera vilka e-postadresser som är registrerade under samma användarkonto, det kan finnas flera. Nya användarkoder fås vid behov från kundtjänsten.  

Vi avslutar annars även gärna de e-postadresser som inte används – hör av dig till kundtjänsten, så får du hjälp.