Sommarfiber-tjänsten är nu aktiverad och Säsongsfiberns hastighet är nu höjd från 10M till 300M.

Sommarfiber

Sommarfiber är en internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit/s, vilket räcker bra till för snabb upp- och nedladdning av mindre filer, effektivt distansarbetande och spelande online och några samtidiga streams i 4K-kvalitet.

Vi tycker det ska vara lätt för dig som flyttar ut till fritidsbostaden under sommarhalvåret: Sommarfiber-tjänsten öppnas den 1.4 och stängs automatiskt den 30.9. Sommarfiber (39,90 €/mån) är den perfekta tjänsten för dig som njuter av livet i fritidsbostaden från vår till höst, men är annanstans över vintern.


Säsongsfiber

Säsongsfiber passar särskilt bra för det säsongsbetonade nätbehov man kan ha till exempel i en fritidsbostad som man besöker året om.

Vinterhastigheten 10/10 Mbit/s (15 €/mån) är tillräcklig för småskaligt internetbruk så som att läsa nyheter, skicka e-post och betala räkningar, samt för hemmets smarta enheter som kräver en konstant nätförbindelse (t.ex. övervakningskamera eller luftvärmepump).

Den första april höjs hastigheten automatiskt till den mångdubbelt snabbare hastigheten 300/300 Mbit/s (49,90 €/mån), som räcker till snabb upp- och nedladdning av normalstora filer, mer seriöst onlinespelande, hemmakontor och molntjänster, samt flera samtidiga streams i 4K-kvalitet. Med denna hastighet är det riktigt skönt att surfa hela sommaren lång, och man behöver inte skänka en tanke på att sommargästerna bråkar om kapaciteten i mobilnätet.


Kabel-tv

Kabel-tv som tilläggstjänst? I samband med Sommarfiber så stängs tv:n över vintern, i samband med Säsongsfiber kan man ha tv:n påkopplad året om.


Beställ

BESTÄLL

Om du är osäker på vilken tjänst som passar dina behov bättre, så kan du ringa och diskutera med oss.