C More -kanalpaketen och kanalerna får nya namn.

Innehållet i de nuvarande två skilda streamingtjänsterna C More och MTV Katsomo flyttar till den nya MTV Katsomo -streamingtjänsten. Meningen är att samla allt MTV-innehåll på ett och samma ställe.  

C More -kanalpaketens försäljning upphör 9.10.2023. De nya MTV Katsomo+ -kanalpaketens försäljning inleds 10.10.2023.

Kanalpaketens ändringar 10.10

Kanalpaketens namn ändras, men det sker inga ändringar i nöjes- eller sportutbudet. Ändringarna gäller både tills vidare ikraftvarande och tidsbundna beställningar.


För beställarna av C More Sport, C More Total och Telia Liigapassi -paketen öppnas det mer innehåll den 10.10.


Telia Liigapassi, C More Sport, C More Total och C More Total+ -kanalpaketen är i fortsättningen: MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu (fritt översatt MTV Katsomo+ och kanalpaketet nöje och sport).


C More -kanalpaketet är i fortsättningen: MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde (fritt översatt MTV Katsomo+ och kanalpaketet nöje).

KanalplatsNuFrån 10.10

154

C More Juniori

MTV Juniori

400

MTV Aitio

MTV Aitio

402

MTV Viihde

MTV Viihde

424

SF Kanalen

SF Kanalen

410

C More Sport 1

MTV Urheilu 1

411

C More Sport 2

MTV Urheilu 2

412

C More Max

MTV Max

413

C More Max 2

MTV Urheilu 3

191

Liiga 1

MTV Liiga 1

192

Liiga 2

MTV Liiga 2

193

Liiga 3 

MTV Liiga 3

194

Liiga 4

MTV Liiga 4

195

Liiga 5

MTV Liiga 5

196

Liiga 6

MTV Liiga 6

197

Liiga 7

MTV Liiga 7

198

Liiga 8 Studio

Upphör

199

Liiga 9 UHD

MTV Liiga UHD

 

Tills vidare ikraftvarande beställningar

Senast 9.10 beställda och vid den tidpunkten tills vidare ikraftvarande C More -kanalpaketsbeställningar fortsätter med nuvarande pris in på nästa år.

Kunder vars beställning är i kraft tills vidare får senare ett kundmeddelande (senast en månad före kommande prisändringar).

Tidsbundna beställningar

Senast 9.10 beställda och vid den tidpunkten tidsbundna C More -kanalpaketsbeställningar fortsätter med nuvarande pris så länge som beställningen är tidsbunden. Efter tidsbundenheten fortsätter beställningen enligt normalprissättning.  

Att övergå till den nya streamingtjänsten

Den nuvarande C More -streamingtjänsten och nya MTV Katsomo -streamingtjänsten kommer att fungera sida vid sida i ungefär två månaders tid, under vilken det är meningen att man ska övergå till att använda den nya streamingtjänsten.

I den nya MTV Katsomo -streamingtjänsten finns både kostnadsfritt innehåll och innehåll som man betalar för. C More -streamingtjänstens innehåll hittas i fortsättningen i MTV Katsomos plus-del.

Observera att innehållet i nuvarande MTV Katsomo också flyttas till nya MTV Katsomo i oktober. Även om namnet är detsamma, så handlar det inte om samma streamingtjänst. Den nya streamingtjänsten kräver att man laddar ner en ny app och loggar in i den.

Ändringen av streamingtjänsten är under arbete i våra system. Vi kommer per e-post att meddela användarna av streamingtjänsten, hur och när det är möjligt att logga in i den nya appen. Våra kunder använder den nuvarande C More -streamingtjänsten tills vi meddelar att det är möjligt att övergå till den nya streamingtjänsten.

Måste man göra något i detta skede?

  • Telia Liigapassi -kanalpaketets beställare får tillgång till streamingtjänsten genom att kontakta kundtjänst.

  • Om du vill uppdatera din e-postadress, kan du logga in på Mina Tjänster -sidan, eller kontakta kundtjänst.

  • Vill du förnya ditt avtal? Den sista dagen att förnya avtalet enligt nuvarande kampanjer är den 9.10.2023, så kontakta kundtjänst före det.

  • I övrigt rekommenderar vi användarna av streamingtjänsten att vänta på det e-post som innehåller information om inloggningen i den nya appen. Det finns ännu ingen exakt tidtabell tillgänglig, men du får ett e-post senast i december. Tills dess kan du normalt fortsätta användningen av C More -streamingtjänsten.

KONTAKTA OSS