Mikäli tv-kanavasi ovat pimeinä, saat peruskanavat näkyviin tekemällä kanavahaun. Anna televisiosi tai digiboksisi olla päällä kunnes myös tilaamasi maksukanavat tulevat näkyviin. Kanavahakua ei välttämättä tarvitse tehdä tänään, vaan sen voi tehdä myöhemminkin. 

 

Seuraa näitä ohjeita: 

1. Tarkista, löytyvätkö kanavat uusilta kanavapaikoiltaan televisiossasi. Esimerkiksi paikalla 28 tulee näkyä LIV HD. 

2. Mikäli kanavalista on päivittynyt, siirry kohtaan 3. Mikäli kanavalista ei ole päivittynyt automaattisesti, tee kanavahaku (ja tarvittaessa tehdasasetusten palautus) laitteen käyttöoppaan mukaisesti. 

3. Kun kanavapaikat ovat päivittyneet, voit katsella peruskanavia. Mahdolliset maksukanavapakettisi valtuuttuvat TV-kortillesi päivän aikana. Anna televisiosi olla rauhassa päällä useampi tunti, kunnes maksukanavat löytyvät. 

Lisää tietoa: 


Oletko huomannut, että Viasatin kanavia on vapaassa katselussa verkossamme 29.-31.10? Ne näkyvät myös kortittomille asiakkaille. Lisätiedot avoinna olevista kanavista löydät tästä

Mikäli et ole saanut maksukanaviasi esiin kanavahaun jälkeiseen päivään mennessä, olethan yhteydessä. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tästä


HUOM! Palvelemme tänään ja huomenna pidennettyjen aukioloaikojen mukaisesti:

  • Tiistai 29.10: asiakaspalvelupisteet klo 9-18 ja puhelimitse 9-19
  • Keskiviikko 30.10: asiakaspalvelupisteet klo 9-18 ja puhelimitse 9-19