Nya C More Urheilusuora bjuder dagligen på en halvtimme långa diskussioner om idrottsvärldens hetaste samtalsämnen samt minnen och berättelser om upplivande stunder. 

Diskussionerna leds direkt från C Mores idrottsstudio av kändisar som Niki Juusela, Antero Mertaranta, Teemu Niikko, Mervi Kallio och Minna Korkka. I expertteamet ser vi kända specialister från såväl Formel 1, fotboll, ishockey som friidrott. Dessutom tas det kontakt till toppidrottare och sportvärldens influencers med hjälp av telefonsamtal och videoförbindelser.

  • Må-fre kl. 19.30 på kanalen C More Sport 1 och C More-streamingtjänsten.

Formel 1

I Formulafolkets kalender ekar det nu tomt: en hel del F1-tävlingar som var inprickade i vår har nu fått ge vika för coronaviruset. C Mores breda helhet av minnesvärda F1-säsonger bjuder på istället en ljusglimt för storkonsumenterna av Formel 1. Sammanlagt elva säsongssammanfattningar bjuder på mästerskapsåren för de legendariska Mika Häkkinen och Kimi Räikkönen, Michael Schumachers glansstunder samt kamper mellan Ayrton Senna och Alain Prost.

Dessutom visas fyra dokumentärer som baserar sig på specialintervjuer. Förutom dokumentärer om Alain Prost och Mika Häkkinen utlovas två program som kombinerar alla tiders F1-mästare: I Ayrton Senna-dokumentären dyker vi ner i den glamorösa karriären och i Senna Special-programmet blickar Damon Hill tillbaka mot sin forna stallkompis tragiska bortgång.

Redan nu finns de första säsongssammanfattningarna och dokumentärerna i streamingtjänsten. Under våren kommer dessa även visas på kanalen C More Max.