Vi delar upp FiberHem-paketen i delar, så att du i fortsättningen mer flexibelt kan välja de tjänster du vill ha – och betalar bara för dem! FiberHem-paketen har hittills varit en helhet som bestått av en internettjänst (Fiberbredband), Kabel-tv-tjänst och TV-kort.

Den enda tjänsten som fortsätter som ett paket, består i fortsättningen av Fiberbredband 10/10 Mbit/s och kabel-tv.

Fiberbredband

Fiberbredbandet är i fortsättningen en enskild internettjänst, som fungerar även som grund för de andra tjänsterna.

Hittills har hastigheterna över 100 mega varit osymmetriska men nu höjer vi på alla uppladdningshastigheter så att de motsvarar nedladdningshastigheterna – alla Fiberbredband blir alltså symmetriska. Hastighetsändringen sker för alla våra kunder i slutet av februari eller i början av mars och vi informerar i våra sociala mediakanaler när alla ändringar är gjorda.

  • Hastigheten 300/100 Mbit/s höjs till 300/300 Mbit/s
  • Hastigheten 500/200 Mbit/s höjs till 500/500 Mbit/s
  • Hastigheten 1000/200 Mbit/s höjs till 1000/1000 Mbit/s


Vi sänker även prisen för alla Fiberbredband
, inkluderat Sommarfiber-tjänsten. Dessutom introducerar vi den flexibla Säsongsfiber-tjänsten, som passar särskilt bra för exempelvis säsongsbetonat nätbehov i fritidsbostäder.

LÄS MER OM FIBERBREDBAND

Kabel-tv

Som Fiberbredbandets tilläggstjänst kan du beställa Kabel-tv, som levereras via fiberanslutningen. Tjänsten kostar 4,90 €/månad. Med vår kabel-tv-tjänst ser du ett tjugotal baskanaler. Du kan välja att skaffa TV-kort och då ser du även kortkanalerna – och då du har ett TV-kort kan du välja att beställa betalkanaler till det.

LÄS MER OM KABEL-TV

TV-kort och parallellkort

Från och med 1.3 börjar TV-kortet faktureras skilt till en kostnad av 2,90 €/mån. På TV-kortet finns många, kvalitativa kortkanaler som bland annat bjuder på utvalda NHL och NFL-matcher, historiska upplevelser, djur- och naturdokumentärer, upptäcktsfärder och kriminalmysterier.

Parallellkortet kostar även i fortsättningen 1,45 €/mån. Flera av kanalpaketen har en billigare månadsavgift på parallellpaketet. Som exempel, när du har V premium, V sport, C More Total eller C More Sport -kanalpaketet på ditt TV-kort, får du samma kanaler på parallellkortet för endast 6,45 €/mån. Kortkanalerna kan naturligtvis även ses med parallellkortet.

INNEHÅLLSTIPS: TV-KORTKANALERNA

Aktuella erbjudanden

FIBERBREDBAND BETALKANALER

Fler tilläggstjänster

BETALKANALER STREAMINGTJÄNSTER DATASKYDD

Vilka tjänster har jag i bruk nu?

Alla kunder med FiberHem-paket och Fiberbredband får eller har redan fått ett brev hem på posten, där det framkommer vilka tjänster du har för tillfället. Du kan också kontrollera detta på din faktura, eller genom att logga in i Mina Tjänster. Nya användare bör registrera sig med sina bankkoder.

TILL MINA TJÄNSTER

Något du undrar?

Kontakta kundtjänsten så hjälper vi till!