V series & film -kanalpaketets pris sjunker till 12,95 €/mån. Det nya priset träder genast i kraft. Kanalpaketen faktureras i efterskott, så nuvarande kunder ser det uppdaterade priset från och med räkningen i april.

V series & film är för dig som älskar underhållning, filmer, serier och dokumentärer! Beställningen innehåller också Elisa Viihde Viaplay streamingtjänsten, i vilken du ser Elisa Viihdes inhemska originalserier, samt internationella succéserier, Viaplays nordiska originalserier och en massa innehåll för de yngre. Anvisningarna för att aktivera streamingtjänsten hittar du här. Nuvarande kunder som inte ännu tagit tjänsten i bruk, kan aktivera den när som helst.

Tv-kanaler och två streams – samtidigt

Lade du märke till att du via oss får både kanalpaketet och streamingtjänsten till ett billigare pris än endast streamingtjänsten?

Tips! Du kan aktivera kanalerna på ditt tv-kort och logga in i Viaplay-appen på barnens mobiltelefoner. Två olika enheter kan streama innehåll samtidigt – det spelar ingen roll var enheterna befinner sig i landet.

Vill du också se sporten?

Då är det rätta kanalpaketet V premium (39,95 €/mån), i vilket streamingtjänsten Elisa Viihde Viaplay Total ingår.

AKTUELLA ERBJUDANDEN