Karis Telefon Ab ägs av sina fiber- och telefonanslutningskunder och satsar som ett västnyländskt telebolag starkt på lokala nätverk, tjänster och lokal betjäning. Vi investerar märkbart i byggandet av optiska fibernät i Raseborg, Hangö och Ingå. Det optiska fibernätet förmedlar ljud, bild och data i form av ljus – med ljusets hastighet. Via en fiberanslutning får våra kunder tillgång till effektiva och kvalitativa tjänster till ett förmånligt pris.

Vi söker 1-2 sommarjobbare till kundbetjänings- och kontorsuppgifter

Till dina arbetsuppgifter hör förutom kundbetjäning och försäljning även rutiner i beställnings- och leveransprocessen samt möjligen andra kontorsuppgifter (ekonomi, marknadsföring, kommunikation).

Bredbands-, tv- och taltjänster är våra viktigaste produkter, därför värdesätter vi kunnande på dessa delområden. Vi hoppas att du behärskar svenska och finska väl i både tal och skrift.

Det viktigaste för oss är ändå din inställning: att du är positiv och aktiv, gillar att lära dig nya saker och har ett intresse för vår bransch!

Anställningen gäller heldagsarbete och våra kontor finns i Karis och Ekenäs.

Vi önskar att du kan börja arbeta på våren så tidigt som möjligt, även en praktikperiod eller att jobba deltid i början är möjligt. Speciellt ser vi fram emot ansökningar från studeranden som kan jobba hos oss även nästa år på sommaren samt även en del under läsåret.

Tilläggsuppgifter ges av Jonna Kankaanpää, tfn 044 744 4690 (fr.o.m. vecka 8) eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Sänd din ansökan, CV samt löneanspråk per e-post till den ovannämnda adressen senast 28.2.

 

 MG 4288 web