Bekanta dig med vårt förnyade kanalpaketsutbud, som nu innehåller en väldig massa nya, spännande och förmånliga alternativ att komplettera hemmets nöjesutbud med. 

PDF kanalbroschyr

PDF prislista

Vårt mest populära kanalpaket Svenska växer med fyra kanaler! Även de andra kanalpaketens utbud utvidgas enormt. De förmånliga temapaketen dyker ner i idrottens, nyheternas, modets, kulturens, religionens och historiens världar. Du hittar garanterat något intressant att se på! 

Hur ändras de nuvarande kanalpaketsbeställningarna? 

C More- och Viasat-kanalpaket, parallellbeställningar och streamingtjänster fortsätter som förut. I flera kanalpaket sker det ändringar i innehåll och prissättning. Dessutom blir kanalnumreringen mer logisk. 

Nedan kan du se vilka ändringar som sker i de gamla paketen på ändringsdagen. De som beställer på dessa gamla paket får under september information per post, om ändringarna som berör dem så att de hinner göra ändringar i sina beställningar fram till 25.10. De gamla kanalpaketens fakturering avslutas 28.10 och de nyas börjar 1.11.

Även nya abonnenter kan beställa nya paket redan nu, men kanalerna syns först efter ändringsdagen och faktureringen börjar från början av november. Under 25-30.10 kan vi tyvärr inte mata in nya beställningar i vårt system. 

De nya betalkanalerna borde komma fram för alla abonnenter under ändringsdagen, så länge som mottagaren är på under en tillräckligt lång tid (flera timmar). Läs även anvisningar för kanalsökning.

Följande kanalpaket byts automatiskt till nya under ändringsdagen: 

Nuvarande kanalpaket

Nytt kanalpaket

Pris €/mån

Nytt

TV S-paketet S-paketet 7,95 Förmånligare pris, nytt innehåll
TV S-parallellbeställning S-parallellbeställning 3,95  
TV M-paketet, TV M Premium M-paketet 19,95 Mer av allt: barnkanaler, sport, dokumentärer, serier och mycket annat. Kampanj!
TV M Premium- parallellbeställning M-parallellbeställning 12,95 Ännu fler kanaler, mer nyheter, friluftsliv och kultur.
TV L-paketet, TV L Premium L-paketet 24,95  
TV L Premium-parallellbeställning L-parallellpaketet 16,95  
Svenska Svenska 11,95 Fyra nya kanaler och nytt pris
Svenska-parallellbeställning Svenska-parallellbeställning 4,95  
Rossija Ryska 8,95 Nytt innehåll till förmånligare pris
Active Sports Sport 9,95 Bekanta kanaler förutom Ginx eSports TV
Toto TV Toto TV 18,00 Fler hästsportkanaler
MIX 4 MIX 5 9,95 Välj ytterligare en kanal till samma pris
MIX 8, MIX 8 Premium MIX 8 15,95  
MIX 12 MIX 8 15,95  

Välj nya kanaler till ditt MIX-kanalpaket

MIX-paketens kanalutbud och kanalmängd ändras, så du måste välja de kanaler du vill ha på nytt. Om du inte mixar nya kanaler på förhand, ser du den 29.10 de av dina gamla MIX-kanaler som förblir i utbudet. Från och med 1.11 kan du själv välja nya MIX-kanaler via självbetjäningsportalen.