Karis Telefon deltar i skapandet av husbyggarens drömläge i Ingå kommun genom att donera en fiberanslutning till tomten som auktioneras ut på den kommande Ingådagen. Även en fiberanslutning kan budas hem i välgörenhetsauktionen. 

På Ingådagen lördagen den 29.6.2019 förrättar auktionskejsaren Aki Palsanmäki en auktion där huvudobjektet är en småhustomt i ett naturskönt lantligt bostadsområde, bara ett stenkast från kyrkbyn och den goda servicen i Ingå. Karis Telefon donerar en fiberanslutning till tomten och lovar att köparen får sitt nybygge anslutet till fibernätet tills det skedet, då huset är inflyttningsklart. Mer information angående själva tomtauktionen hittas på Ingå kommuns hemsidor.

Palsanmäki kommer även att hålla i trådarna för en välgörenhetsauktion, i vilken en fiberanslutning från Karis Telefon auktioneras ut. Anslutningens startpris är 200 € och alla intäkter som överstiger den summan går till förbättring av förutsättningarna för barn och ungas fritidsverksamheter i Ingå.

Fiberanslutningen som auktioneras ut kan levereras till ett egnahemshus eller parhus på alla färdigt byggda fiberområden samt årets byggområden. Ifall huset är beläget på ett sådant område, sker leveransen av anslutningen under detta år. Även fastighetsägare på centrumområdena i Ingå och Sjundeå kan delta i auktionen. Se mer exakt gräns på kartorna nedan. Ifall fastigheten är belägen på ett område där byggnadsarbetena ännu inte påbörjats, sker leveransen senast i slutet av nästa år.

Tillgängligheten rekommenderas att kontrollera redan i förskott, genom att skriva in den egna adressen i sökfältet, genom att kontakta kundbetjäningen eller genom att komma förbi och diskutera vid plats A08 på Ingådagen.

Efter avslutade auktioner kommer Karis Telefon överens om de praktiska detaljerna tillsammans med de nya ägarna till fiberanslutningarna. Tomtköparen gräver ner ett rör ut till gatan från husets tekniska utrymme i samband med andra infragrävningar på tomten. Karis Telefon gräver eller drar fibern fram till huset för personen som gav det högsta budet för fiberanslutningen. Därefter installeras modemet i det tekniska utrymmet eller på ett annat passande ställe, enligt Karis Telefons leveransvillkor och leveranspraxis. Det interna nätet förblir husägarens ansvar.

Vi önskar alla som deltar i budgivningen ett stort lycka till!

Tilläggsuppgifter
Försäljnings- och marknadsföringschef Jonna Kankaanpää 044 744 4690, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.