Nu kan du söka sponsorering för året 2024!

Vi sponsorerar lokala föreningar, arbetsgrupper och evenemang på våra områden Hangö, Raseborg, Ingå, Sjundeå och Kyrkslätt.

Under 2023 fick vi in väldigt många ansökningar inom alla möjliga olika kategorier, och valde då att fokusera på sponsorering av idrotts- och kulturverksamhet för barn och ungdomar, fördelat över hela vårt verksamhetsområde

Genom att ordna en öppen sponsoreringsrunda uppmärksammades vi om olika områden som vi gärna vill rikta vår sponsorering mot under de kommande åren. För att möjliggöra stödandet av olika typer av verksamhet på hela vårt område, kommer vi i fortsättningen att bestämma fokus på förhand. 

Vi stöder fortsatt de föreningar som vi gjort fleråriga avtal med.

Skicka in din ansökan

År 2024 gäller den öppna sponsoreringen kulturföreningar och -evenemang (bortsett från evenemang som arrangeras av kommersiella aktörer) och stödsumman per sökande är 100-1000 €.

Mejla in din ansökan senast den 12.2.2024 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ämne ”Sponsorering”. Beskriv ändamålet, dess budget och vilken summa ni önskar er.